Truus

Over Truus

Hey wat leuk zeg ik zag je hier voorbij flitsen, maar je bleef een beetje in me hoofd hangen. Vandaar dat ik me stoute schoenen heb aangetrokken om je toch even een mail te doen. Dus ik brand gelijk maar even los wie ik ben dan heb je een idee met wie je te maken heb he?

Ik ben Truus en ben 41 jaartjes jong!
Ik werk fulltime als kapster. Een heerlijk beroep waar ik het onwijs naar mijn zin heb. Verder hou ik ook erg van weekend tripjes maken naar het buitenland. Daar kan ik echt mijn ontspanning in vinden!
Iets dichter bij huis vind ik het leuk om uit te gaan! Maakt niet uit waar, als het maar gezellig is! Zo kan ik rustig met je aan een dineetje zitten of lekker naar een festival gaan!

Wat de liefde betreft is het allemaal niet zo lekker gelopen, en probeer nu doormiddel van deze advertentie de draad weer op te pakken, natuurlijk hoop ik dat je reageert en dat je echt geïnteresseerd bent en van een maatje meer houdt? Ben namelijk Volslank maar wel heel erg gezellig.

Verder ben ik regelmatig te vinden in de sportschool! Dit natuurlijk ook om wat pondjes te verliezen maar voor de rest geef ik niets om het uiterlijk van een ander maar vind het wel fijn als je verzorgd bent! Dat ben ik ook! En vooral eerlijk en oprecht want het mooiste zit toch altijd binnen in?

Ik hoop snel wat van je te horen!

Liefs, Truus.Leeftijd: 41     Haar kleur: Blond     Haar type: Halflang     Provincie: NL: Zuid-Holland 

Direct een berichtje sturen naar Truus?

Je naam *
Je e-mailadres *
Bericht *
Maximaal aantal tekens:
0/1000


Stuur foto mee (jpg, gif & png)

Controlecode * (typ de letters uit afbeelding hiernaast over)
Velden voorzien van een sterretje * zijn verplicht
 
De minimale leeftijd voor deelname is 18+. Deze website heeft als oogmerk het tegen betaling aanbieden van zogenaamde "adult entertainmentdiensten". Fictieve profielen, geen afspraken mogelijk. Disclaimer | Contact